Sasveicināšanās paraugs.
Par sevi:
Vārds: Toms
Bilde: https://failiem.lv/u/769y9x8w#/">https://failiem.lv/u/769y9x8w#/
Vecums: 17
Nu labi labi, pietiks ākstīties, šitā galīgi neies krastā...
Tad nu sveicināta dārgā tauta, jeb kickieši ! Mans vārds ir Toms, varat saukāt mani par tomiņu, jo nu tā nu es esmu iesaukts starp draugiem ;)
Soo, bikiņ par mani: Tā tad aukšā ir minēts kad man ir 17 gadi un yeahh tā nu tas arī ir Mācos es profesionālajā vidusskolā, par programmētāju, pašlaik tik pirmais kurss, bet nu pagaidām vēl turos un mācības ir diezgan fucking easy, kad pat stīpu sanāk saņemt un kārtīgi uzdzīvot...
Nēēsu nekāds ēņģelīts, ir ļoti kaitīgs ieradums un tā ir dzeršana, kā mutē ielēji tā vairs no pudeles neatrausies, bet nu vismaz nepīpēju un arī negrasos to darīt, nesaskatu jēgu izmest 3 eiro cigaretēs lai nomierinātu nervus, būdams nepīpētājs nekādam porche jau ar nesakrāsi
Tā tad mani hobbiji, intreses...
Būtībā man liekas kad es esmu pārāk tizls lai nodarbotos tur ar florbolu or something like that
Bet viena lieta mani bāāāig aizrauj un tās ir mašīnas <3 ! Nenormāli cepī drifts n shit soo kad dabūšu tiesības, nopirkšu kādu žurciņu un pa taisno uz rumbulas lidlauku, svilināt riepas !
Kiberpasaule
Tākā esmu "geimeris" kā jau mēs visi, tad nu teiksim tā esmu nedaudz atkarīgs no pc, konsolēm, un spēlēm! Atceros kā bērnībā brālis kapāja ar draugiem 1.6 un es tāds maliņā sēdēju un cītīgi vēroju kas tur notiekās Viena no pirmajām spēlēm, bija tie widows games, minesweaper, cake factory utt, kad vēl biji nopircis svaigu kasti un tik ļoti gribējās izmēģināt kad nevar nociesties !
Tad jau sekoju wc3 laiki, tie kas nezin, tas ir warcraft 3, spēle kur radās dota, tower defense un vēl pāris klasikas! Mīlu šo spēli <3 Tad sekoja Age of Empires ( kas man vēl joprojām stāv uz pc) un strogholds.
Būtībā esmu tāds kā datortārps un vairāk patīk strategy games, nenormāls fans biju warhammer sērijām, kur mani boti ownoja uz hārd
Tagad pārsvarā es spēlēju csgo, tf2, trackmania, gta, samp utt. Dažreiz ar draugiem patīk uzspēlēt co_op games. Agrāk spēlēju minecraft bet tie laiki jau pagājuši ! ;ddd
Spēlēju arī konsoles, ir PS2 (klasika) un xbox360
Uz pleiša mīļākā spēle varētu būt Tonny Hawk pro skater, bet tākā es disku sapisu tad otrajā vietā man ierindojas Restlings nenormāli rēcīgi draugu kompānijā kapāt, sist ar krēsliem un lekt uz cilvēkiem no kkada 20m augstuma !
Tad nu tas tā kā būtu arī viss, sorry par manu gramatiku, zinu, viņa iespārda... un ceru kad tev, šo te bija intresanti izlasīt, tiksimies serveros ! ;)
Adios amigos ^^
Hello
Sveicināts.
Čau Tomiņ.
Hmm ,ok Hey
Sup.
Hey Tomiņ, Vēlu Tev labi šeit iejusties
Veikmi
Evils ir liela dirsa. lab, ja pa tēmu, tad sveicināts kickā. ;P
Edit: Ej nosprāgsti, dauni
Welcome
Yoo
Hello from the outside, Tom! Good luck, have fun!
Čau Tom
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Jan4a, pankuksh, ⛔lolwut?, lemony, not hns, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, mimiC, mashq, kottshow, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, sсhoKKur-, LatvietisNU, Oreo, Mandarīns, Komisarchiks, knejvs, Mhm, Latgales Čalis, Mamba, ysl, 66, MAVERIK, AmazingDan, Laauriinaa, ANormalStick, ZnT, Unicorn, Eljuks, Foxxy`s Poxxy`s, Enemijs, Pilsonis., maardzha, Obijs, sneiks, Bleach, Cool Dude, BOTNAME.